Croissant de Mantega
Aquest croissant, a l'estil francès, està format per fines capes de pasta de full de mantega. S'elabora diàriament amb massa mare i llargues fermentacions, que li aporten una textura alveolada i irregular, cruixent per fora i suau per dins.
És el nostre croissant més francès. Un clàssic. Finíssimes capes de pasta de full de mantega per a menjar sol, acompanyat d'un suc de fruita, un cafè o un batut de cacau. A la planxa i farcit de dolç o de salat. Deliciós de qualsevol de les maneres.
La massa de pasta de full amb la qual s'elabora aquest croissant té llargues fermentacions. Això fa que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés de fermentació, s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest croissant de mantega i, també, aquí, al nostre obrador online.
Els ingredients principals d'aquest croissant són la mantega i la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, amb què resulta un croissant deliciós i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar