Croissant de Mantega

1,45 €

Aquest croissant, a l'estil francès, està format per fines capes de pasta de full de mantega. S'elabora diàriament amb massa mare i llargues fermentacions, que li aporten una textura alveolada i irregular, cruixent per fora i suau per dins.

Comanda superior a 30€, enviament GRATUIT
Vols rebre la teva comanda avui? Fes-la abans de les 13:00h

És el nostre croissant més francès. Un clàssic. Finíssimes capes de pasta de full de mantega per a menjar sol, acompanyat d'un suc de fruita, un cafè o un batut de cacau. A la planxa i farcit de dolç o de salat. Deliciós de qualsevol de les maneres.

La massa de pasta de full amb la qual s'elabora aquest croissant té llargues fermentacions. Això fa que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés de fermentació, s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest croissant de mantega i, també, aquí, al nostre obrador online.

Els ingredients principals d'aquest croissant són la mantega i la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, amb què resulta un croissant deliciós i de bon profit.

Gluten
Si
Sèsam
No
Fruits amb closca
No
Llet i Lactosa
Si
Soja
No
Mostassa
No
Ou i derivats
No
Peix i derivats
No
No hi ha ressenyes

També et podria agradar

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: