Motlle de Fajol
El favorit de vegans i vegetarians! Tots els dijous i dissabtes elaborem aquest pa de motlle artesanal, l'ingredient principal del qual és el fajol ecològic.
Fosc, tou i més saludable, és un pa alternatiu molt digestiu i amb un alt contingut en proteïnes biodisponibles.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Disponible només dijous i dissabte
Aquest pa de motlle, fosc, tou i amb una crosta molt prima, no és un pa per a tothom. Seria l'equivalent a la diferència que hi ha entre beure un got de llet de vaca o un got de llet de soja.
És un pa alternatiu, elaborat amb massa mare i a base de fajol, també anomenat bat sarraí. Per això és molt digestiu i perfecte per a les dietes baixes en proteïnes i les que busquen reduir el gluten. Però, recorda que no és apte per a celíacs.
Si vols un pa sa i nutritiu per als teus sandvitxos, les torrades o per acompanyar qualssevol tipus de plat vegà o vegetarià, t'encantarà!
Pots demanar-lo tallat a llesques, però també pots comprar la peça sencera i tallar-ho al teu gust. Aguantarà fins a dos o tres dies tou si el mantens a la nevera.
Tots els dijous i els dissabtes, els forners pasten, emmotllen i fornegen aquests pans de fajol als nostres obradors de barri, on els podràs trobar i, també, aquí, al nostre obrador online.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No