Cake de Poma
Aquest típic pastís de poma està elaborat a partir del nostre pa de pessic artesanal, clàssic i esponjós, cobert amb trossos de boníssima poma dolça i amb una fina capa d'almívar.
Té una mida perfecta per a 4-6 racions i pots mantenir-lo dins la capsa fins a 5 dies a la nevera.
D'entre tots els pastissos a base de fruites, el de poma és possiblement el clàssic per excel·lència. Hi ha diferents varietats i maneres de fer-lo, però nosaltres ens quedem amb aquesta, a base d'esponjós pa de pessic i trossos de poma que li donen una textura exquisida. Té un toc de canyella que combina de forma extraordinària amb el gust de la poma.
És perfecte per a celebrar i compartir amb postres i berenars. Te'l servim en una capsa de cartró que fa que sigui fàcil de portar on vulguis o per a regalar.
Els forners els elaboren diàriament, sense pressa i amb cura, com tota la vida. Sempre podràs trobar-ne als nostres obradors de barri i, també, aquí, al nostre obrador online
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- Si
- Peix i derivats
- No