Coca de Magdalena de Xocolata
En època de Nadal el substituirem per l'arbret de xocolata.
Aquesta coca és un pa de pessic artesanal elaborat amb massa de magdalena i xocolata. Molt esponjós i amb tota la seva aroma i tradició, és l'emblemàtica magdalena del nostre mestre forner Xavier Barriga, però en forma de coca.
Està pensada per a compartir i l'elaborem diàriament als nostres obradors de barri.
La coca de magdalena de xocolata et serà perfecta per a compartir amb amics o la família i, també, per a tenir-la a casa i anar picant als esmorzars i als berenars.
A Turris elaborem les nostres magdalenes pensant a mantenir sempre una d'aquelles aromes, sabors i textures que et porten als esmorzars de la infància. Que creen records. Ens agrada creure que és així i innovar i esforçar-nos cada dia perquè continuï d'aquesta manera. Per això hem creat aquesta coca. Una manera diferent de menjar aquesta deliciosa pasta.
Un dels seus ingredients principals és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, i com a resultat tens una coca molt gustosa i de bon profit.
Cada dia l'amassen, l'elaboren i l'enfornen els forners als nostres obradors de barri, on sempre podràs trobar-la i, també, aquí, al nostre obrador online.
Te la servim en un motlle de cartró i embossada; d'aquesta manera es conserva durant dies i facilita que la puguis portar on vulguis.
I si t'agraden les magdalenes tant com a nosaltres potser et vindria de gust fer-les a casa. Coneixes el llibre de Xavier Barriga, Magdalenas? Hi trobaràs receptes delicioses per a tots els gustos (dolces, salades, integrals, sense gluten…).
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- Si
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar