Coca de Llardons | Individual
La coca de llardons, típica de la cuina catalana, està elaborada a partir d'una massa de pasta de full i llardons de porc que, amb la cobertura de sucre, li aporten un contrast de gustos i textures increïble. Tradicional i senzilla, és una de les protagonistes d'aquesta setmana.
Recollida només a l'obrador
Una coca de llardons no pot faltar el dijous de Carnestoltes ni tampoc la nit de Sant Joan. Una nit plena de mites i tradicions que ens reuneix al voltant de fogueres, ens fa ballar a la revetlla i ens ajunta en llargues sobretaules amb copes de cava, ratafia i coques de Sant Joan.
Les elaborem i les enfornem als nostres obradors de barri des de 15 dies abans de la revetlla, on podràs trobar-les i, també, aquí, al nostre obrador online. Però, recorda que només estan disponibles a l'opció de recollida a l'obrador i així evitar que puguin patir cap dany durant el transport.
RACIONS
- Individual: 1 persona
- Mitjana: 2-3 persones
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- Si
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar