Coca de Llardons | Individual (Ametlla)
La coca de llardons, típica de la cuina catalana, està elaborada a partir d'una massa de pasta de full i llardons de porc que, amb la cobertura de sucre, li aporten un contrast de gustos i textures increïble. Tradicional i senzilla, és una de les protagonistes d'aquesta setmana.
Recogida sólo en obrador
Una coca de llardons no pot faltar el dijous de Carnestoltes ni tampoc la nit de Sant Joan. Una nit plena de mites i tradicions que ens reuneix al voltant de fogueres, ens fa ballar a la revetlla i ens ajunta en llargues sobretaules amb copes de cava, ratafia i coques de Sant Joan.
Les elaborem i les enfornem als nostres obradors de barri des de 15 dies abans de la revetlla, on podràs trobar-les i, també, aquí, al nostre obrador online. Però, recorda que només estan disponibles a l'opció de recollida a l'obrador i així evitar que puguin patir cap dany durant el transport.
RACIONS
- Individual: 1 persona
- Mitjana: 2-3 persones
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- Si
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar