Motlle de Blat de Moro
El pa de motlle de blat de moro és un pa molt tendre amb una tonalitat groga i una suau i lleugera crosta.
Aromàtic i amb un sabor molt especial per les pipes i el toc de curri que conté, està elaborat amb massa mare i llargues fermentacions.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Aquest pa de motlle es caracteritza pel seu sabor i aroma. La barreja de farines de blat de moro i de blat, acuradament seleccionades, junt amb les pipes de gira-sol i el toc de curri que conté la massa, el converteixen en un pa increïblement gustós. I si el torres per acompanyar-lo de qualsevol dolç o salat l'aroma te'n resultarà irresistible.
El pa de motlle, versàtil i tou, és el pa ideal per a sandvitxos i torrades. L'elaborem en diferents versions i pots triar la que s'adapti millor als teus gustos i necessitats. Des del pa de motlle clàssic fins al pa de motlle amb cereals integrals, o aquest de blat de moro, gustós i aromàtic.
Recorda que pots demanar-lo tallat a llesques, però també pots comprar la peça sencera i tallar-la al teu gust per a donar la forma i textura que vulguis als teus sandvitxos, a les bases dels teus canapès o per a fer unes delicioses torrades amb embotits.
La massa mare amb la qual s'elabora aquest pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'emmotlla i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners, on sempre els podràs trobar-lo i, també, aquí, al nostre obrador online.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No