Xapata d'Olives i Nous
Olives verdes i negres, nous, oli d'oliva i herbes provençals. Així de gustosa i aromàtica és aquesta xapata. Un dels nostres pans de sabors més desitjat.
Té una molla esponjosa i una crosta banyada en oli d'herbes provençals que li donen una intensa aroma i gust.
Està elaborada artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Disponible només dilluns, dimecres, divendres, dissabte i diumenge
La xapata d'olives i nous és un pa sucós amb molt de gust que es pot menjar sol perfectament. Sense acompanyaments. Unes llesques al costat d'un platet amb un bon oli d'oliva per a sucar-lo ja fan d'aquest pa un boníssim aperitiu per si mateix. Però, també, combina de manera extraordinària amb formatges.
Recorda que pots triar l'opció de demanar-lo tallat a llesques fines o normals, cosa que a més et permetrà guardar-lo al congelador i treure'l quan et calgui. Només li cal un toc de forn o de torradora perquè ressorgeixin tota la seva aroma i sabor.
La massa mare amb què s'elabora aquest pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta; això fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra i, com a resultat, tens un pa gustós i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- Si
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar