Magdalena amb Sucre
Aquesta és l'emblemàtica magdalena artesanal del nostre mestre forner Xavier Barriga. Tendra, esponjosa, lleugera, coberta amb la seva clàssica capa de sucre i amb tota la seva aroma a tradició.
Les elaborem diàriament als nostres obradors de barri sense pressa, amb cura i amb ofici.
A l'hora d'esmorzar o de berenar, acompanyat d'un got de llet amb cacau o d'un cafè aromàtic, la magdalena és una de les nostres pastes més tradicionals i reconfortants. La pausa perfecta per a recordar el que veritablement importa.
A Turris elaborem les nostres magdalenes pensant a mantenir sempre una d'aquelles aromes, sabors i textures que et porten als esmorzars de la infància. Que creen records. Ens agrada creure que és així i innovar i esforçar-nos cada dia perquè encara ho sigui. No només en la seva elaboració, sinó també en els usos i en els formats. La deliciosa coca de magdalena n'és un bon exemple.
Un dels ingredients principals de les nostres magdalenes és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, donant com a resultat unes magdalenes boníssimes i de bon profit.
Vols una recepta boníssima a base de magdalenes? Descobreix aquí com fer unes magdalenes farcides amb almívar de llet i mascarpone amb maduixes que se't farà la boca aigua.
Cada dia les elaborem, les posem en motlles i les enfornem als nostres obradors de barri, on sempre les podràs i, també, aquí, al nostre obrador online.
T'agradaria aprendre a fer magdalenes a casa amb Xavier Barriga? Fes una ullada al nostre taller solidari online de magdalenes o descobreix el seu llibre La caja de magdalenas. No perdem la tradició d'aquesta pasta tan nostra!
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- Si
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar