Amb l'arribada del bon temps, ja venen ganes de sortir a escampar la boira i gaudir de divertits moments amb els teus. I què hi ha millor que gaudir de moments així amb un pícnic de productes Turris i en llocs increïbles?

Per això avui, en aquesta nova entrada del nostre blog, et recomanem llocs ideals perquè gaudeixis de l'aire lliure juntament amb un deliciós pícnic dels nostres productes.

 

Abans de decidir el lloc, hauríem d'omplir el nostre cistell de pícnic, no creus? Comencem amb alguna cosa salada. Et recomanem la quiche de pernil i formatge i els nostres snacks clàssics, de formatge o de llavors per anar picant. Pots emportar-te també i afegir al cistellet, uns quants mini croissants de Frankfurt.

 

Si ets un amant dels embotits, el millor que pots fer és acompanyar-los amb el nostre pa rodó, tomàquet i un rajolinet d’oli d’oliva. També post posar al teu cistell unes quantes torrades o fins i tot el nostre xusco de nous, que tant les torrades com el xusco combinen perfectament amb qualsevol formatge!

 

Encara que, si tenim algun membre de la família o de la colla d'amics que sigui vegetarià, cap problema! Pots substituir tot allò que porti carn per la quiche de verdures i el nostre panadó d'espinacs amb panses i pinyons. Estan boníssims també!

 

Ara arriba el moment d'afegir un xic de dolç al nostre menú de pícnic. Per a compartir, els nostres plumcakes de llimona o xocolata i la coca de magdalena són perfectes, però, el més ideal de tots... és el nostre brioix de l’amistat!

Si sou una gran família o una gran colla, de segur que hi haurà disputes per l'últim tros, així que, per tal que no hi hagi discussions, també et recomanem uns quants panets de xoco-mantega, unes mini ensaïmades i uns mini croissants normals o de xocolata. Segur que us quedareu ben tips!

 

Un cop tinguis llest el teu cistell de pícnic amb els productes Turris, ja pots buscar el lloc ideal per gaudir-lo. Catalunya té moltes zones d'ús gratuït desconegudes per bona part dels ciutadans. Gairebé totes les poblacions tenen algun indret realment bonic on poder gaudir d'un dia d'allò més especial. Aquí et deixem 3 llocs ideals per al teu pícnic!

 

1.      La Font de les Coves, Prats de Lluçanès. Tot un paradís natural per gaudir d’un dia de riures i més riures. Allà hi podràs trobar diferents tauletes de fusta ideals per a fer el pícnic. Encara que també hi ha zones habilitades per a fer barbacoa!

Si et preocupa que no hi hagi massa espai per a jugar en el cas que vagis amb la canalla, hi ha un petit camp de futbol a prop on gaudiran d’un dia ple de jocs. És un espai realment acollidor i amb molt d’encant.

 

2.      Jardins de Joan Brossa, Barcelona. Pels que sou més de ciutat, és una zona de pícnic ideal pels que voleu desconnectar i gaudir de l’aire lliure sense agafar el cotxe. En aquest mateix espai hi havia antigament el Parc d’Atraccions de Montjuïc, i avui dia s’ha convertit en uns jardins al costat de l’emblemàtica escultura de la sardana.

Hi ha unes 25 taules en una gran esplanada amb moltíssim espai per poder jugar i gaudir d’una bona estona. Trobaràs mil racons on desconnectar de la ciutat de Barcelona!

 

3.      Can Casades, Santa Fe del Montseny, Fogars de Montclús. Una zona realment emblemàtica coberta pels arbres que rodegen aquest verd espai. És un espai una mica “secret” per la qual cosa no hi ha massa taules de pícnic, però sí un ampli espai per jugar i gaudir de l’aire lliure. A més, no pateixis, com és un punt de partida d’excursions, la gent no s'entreté i és habitual trobar-hi lloc sempre.

També és impressionant veure els petits salts i gorgs que es formen! I sempre amb una gran explosió de colors a qualsevol època de l’any que hi vagis, encara que si vas ara a la primavera, el color verd serà el guanyador.

 

I fins aquí l’article d’avui. Recorda que els nostres productes de Turris els podràs trobar a qualsevol dels nostres obradors o a l’obrador online, encara que hauràs de consultar la disponibilitat d’alguns d’ells.

Dit això, a gaudir d’una primavera plena de color i un pícnic deliciós!