Croissant de Xocolata
Creat a partir de finíssimes i cruixents capes de delicada pasta de full, està farcit d'una barreta de la nostra xocolata negra i cobert d'una fina capa de sucre llustre.
Enfornats diàriament als nostres obradors de barri sense pressa, amb cura i amb ofici, la seva aroma és irresistible.
Aquest croissant és un caprici perfecte. El suau cruixent de la pasta de full junt amb la textura i el gust de la xocolata i el toc de sucre, converteixen un esmorzar o un berenar en un moment de plaer i gaudi per als més llaminers.
La massa de pasta de full del nostre croissant s'elabora a partir d'una llarga fermentació. Això fa que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés de fermentació, s'enforna diàriament als nostres obradors de barri, on sempre els podràs trobar i,també, aquí, al nostre obrador online.
Els seus ingredients principals són la nostra xocolata negra (64%), el llard de porc i la farina de blat neta, sense additius i molta, el que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, donant com a resultat un croissant molt gustós i de bon profit.
Si vols, pots aprendre a fer aquest gran dolç amb Xavier Barriga, mestre forner de Turris, al nostre Taller Solidari de croissant.
A Turris sentim un fort compromís amb les persones i amb la comunitat. Per això ens impliquem sempre en causes solidàries i fomentem l´aprofitament alimentari. Els croissants sobrants de cada dia, els fem servir per a elaborar artesanalment els secalls amb què col·laborem amb la Fundació Pere Tarrés.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- Si
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- Si
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar