Motlle Clàssic
El pa de motlle clàssic és un pa blanc, tendre i esponjós, amb una crosta molt fina. La seva forma de bloc rectangular, la textura i el gust, el converteixen en un pa versàtil i divertit.
Està elaborat amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Si proves aquest pa de motlle en qualsevol tipus de sandvitx veuràs que marca la diferència. En un biquini o només amb un bon formatge fos, un sandvitx vegetal o simplement una torrada amb els teus ingredients favorits, dolços o salats, es converteix en una petita menja. Pots demanar-lo tallat a llesques fines o normals, però també pots comprar la peça sencera i tallar-la al teu gust per a fer-ne la forma i la textura que vulguis a les bases dels teus canapès o per a fer unes gruixudes torrades amb mantega i melmelada.
La massa mare amb què s'elabora aquest pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés s'amassa, s'emmotlla i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra i com a resultat tenim un pa bo i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar