Barra Cereals
La barra de cereals és un pa fosc, de crosta dura i molla suau. La massa està elaborada amb farines integrals, i és un pa molt aromàtic i gustós perquè conté moltes llavors.
La seva crosta està formada per un arrebossat de llavors de sèsam torrat, lli daurat, mill, carbassa, gira-sol i rosella. Això fa que sigui un pa un 80% integral pur i un 20% de llavors.
Aquest pa, per la seva textura, gust i forma, és perfecte per acompanyar a taula els teus plats més saludables o amb una taula de formatges. Però, sobretot, és ideal per a preparar gustosos entrepans amb els teus ingredients vegetals favorits.
El pa de cereals es fa amb farines sense refinar. Les farines integrals del nostre pa fan que el gra romangui sencer i inclogui tot el segó. Per això, conté una gran quantitat de fibra dietètica, conserva les seves propietats nutritives i el converteix en un pa més saludable.
La massa mare amb què s'elabora aquest pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, i com a resultat tenim un pa gustós i de bon profit.
Està elaborat amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- Si
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar