Barra Clàssica
La barra de pa clàssica és el pa blanc per excel·lència. De gust suau, crosta cruixent i molla blanca i esponjosa.
S'ha elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici, com tota la vida.
És la barra de pa ideal per a entrepans, amb qualsevol embotit o paté, per la crosta fina i cruixent que té. Perfecta, també, per a acompanyar qualsevol tipus d'àpat pel seu gust suau i per a sucar salses per la seva molla esponjosa.
La massa mare amb la qual s'elabora aquesta barra de pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s’amassa, s'elabora i s'enforna cada dia en els nostres obradors de barri pels forners. Sempre hi podreu trobar aquesta barra i, també, aquí, en el nostre obrador online.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta, la qual cosa fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra i, com a resultat, tenim un pa saborós i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar