Xusco d’Espelta, Civada i Lli
El xusco d'espelta, civada i lli és un dels nostres pans més saludables, elaborat amb farina d´espelta 100% integral i amb un dels blats més antics que existeixen. Això fa que tingui poc gluten, una menor aportació calòrica i més propietats nutricionals.
La seva crosta cruixent està formada per un arrebossat de llavors de civada i lli que li aporten un toc especial en gust, aroma i textura.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Aquest xusco, de crosta cruixent i molla espessa, té forma d'un xusco gran que fa que sigui perfecte per a un sopar o esmorzar a base de torrades. És un pa apropiat per a consumir en llesques, per això et recomanem que el demanis ja tallat. És ideal per acompanyar amb embotit, tàrtar, carpaccio, patés vegetals (hummus, guacamole…), o unes senzilles torrades amb mantega i melmelada.
La massa mare amb què s'elabora aquest pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d´aquest pa és la farina d´espelta 100% integral, que fa que sigui un pa amb poc gluten, gustós i de bon profit, que hi aporta totes les seves propietats nutricionals.
Està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
En aquest article del nostre blog podràs conèixer les propietats de les pipes i les llavors, i com introduir aquest aliment en el teu dia a dia de forma senzilla.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- Si
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No