Xusco Rústic
Com el seu nom indica, és un pa rústic, elaborat amb una mescla de farines on hi és present la farina de sègol, que li aporta sabor i humitat a la molla. Nutricionalment també és un pa interessant ja que ens aporta la fibra de dos dels seus ingredients, el sèsam i el lli marró. És un pa ideal per a fer llesques i menjar fresc o també torrat. La seva conservació és llarga gràcies al seu format ample i amb molta molla.
Disponible a partir del setembre.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Disponible només dilluns, dimecres, divendres, dissabte i diumenge
Aquest pa, per la seva textura, gust i forma de xusco és ideal per a unes torrades vegetals amb els teus ingredients preferits. Recorda que pots demanar-lo tallat a llesques fines o normals i emportar-te'l llest per a consumir o congelar.
La massa mare amb què s'elabora aquest pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- Si
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar