Torrades Integrals
Petites i fines llesques de pa del nostre panet integral, torrades al forn i molt cruixents, elaborades amb farina de blat 100% integral. Les servim en bosses d'uns 300 grams, on es conservaran fins a tres setmanes.
Una boníssima i saludable alternativa a les teves biscotes!
Aquestes cruixents torrades de pa integral que surten del nostre panet, són perfectes si vols una alternativa saludable a les biscotes. Tenir sempre un pa torrat a mà per acompanyar un plat, preparar un esmorzar o un berenar ràpid, és una bona idea, no t'ho sembla?
El pa integral es fa amb farines sense refinar. El nostre amb farines 100% integrals que fan que el gra romangui sencer i inclogui tot el segó. Per això conté una gran quantitat de fibra dietètica i conserva les propietats nutricionals, amb què tenim un pa més saludable.
La massa mare amb què s'elabora aquest panet, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Per això és un pa que és de més bon profit, té un gust deliciós i dura més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners, on podràs trobar aquestes torrades i aquesta barra i, també, aquí, al nostre obrador online.
Sempre que podem, busquem la manera de fomentar l'aprofitament alimentari. Aquesta n'és una, i també ho fem amb les torrades normals, les torrades de pa de nous i les torrades de cereals. Aquí t'expliquem algunes altres maneres de conservar i reaprofitar el pa.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No