Coca de Ceba i Pebrot (1/4)
Una coca salada amb ingredients molt bàsics de la nostra dieta mediterrànea, com són la ceba, el pebrot i l’oli d’oliva verge extra.
Te la servim a quarts en una safata i embolicada amb paper de parafina, que et permetrà transportar-la còmodament i conservar-la a la nevera durant un parell de dies.
Una ració de coca de ceba i pebrot és el piscolabis perfecte. Però, si a més a més l'acompanyes d'una crema de verdures o d'una amanida, tindràs un menú lleuger, bo i saludable. És, també, una solució deliciosa per a un sopar amb amics o una celebració. Les elaborem diàriament de forma artesanal. Sense pressa, amb cura i amb ofici, com tota la vida.
L'ingredient principal de la coca de ceba és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, i com a resultat tens una coca gustosa i de bon profit.
1/4 és una ració. Si prefereixes una coca sencera i sense dividir, afegeix al cistell 4/4 i especifica als comentaris que te la preparem sense tallar.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar