Rodó d'Espelta
El rodó d'espelta és un dels nostres pans més saludables, elaborat amb farina d'espelta 100% integral i amb un dels blats més antics que hi ha.
Això fa que tingui poc gluten, una menor aportació calòrica i més propietats nutricionals.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Aquest pa, de crosta cruixent i molla espessa, té una forma arrodonida que el fa perfecte per a un sopar o esmorzar a base de torrades. Pots triar l'opció de demanar-lo tallat a llesques fines o normals. Et recomanem l'opció de fines perquè és un pa molt consistent. És ideal per acompanyar amb embotit, tàrtar, carpaccio, patés vegetals (hummus, guacamole…), o unes senzilles torrades amb mantega i melmelada.
La massa mare amb què s'elabora aquest pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d´aquest pa és la farina d´espelta 100% integral, que fa que sigui un pa amb poc gluten, gustós i de bon profit, aportant-hi totes les seves propietats nutricionals.
Està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar