Pa 15è Aniversari
Elaborat amb farina de blat, de malt d’ordi i de germen de blat i amb un mix de llavors de sèsam torrat, de lli marró, de lli daurat, de mill, de carabassa, de gira-sol i rosella. Un pa nutritiu i ric en fibra, elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Elaborat amb farina de blat, de malt d’ordi i de germen de blat i amb un mix de llavors de sèsam torrat, de lli marró, de lli daurat, de mill, de carabassa, de gira-sol i rosella. Un pa nutritiu i ric en fibra, elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
És un pa molt ric en fibra i amb un profund sabor a cereals torrats, que combina amb qualsevol altre aliment i és ideal per a menjar a qualsevol hora i en qualsevol àpat del dia. El seu format de xusco permet obtenir unes llesques molt generoses, on la combinació entre la crosta cruixent i la molla humida el fa pràcticament irresistible.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- Si
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
També et podria agradar